Pepper van de Zuuthoeve (°2019)

INFO

Pepper van de Zuuthoeve Pifte van het Houtemhof Iron Man vd Padenborre
Farahdiba van Paemel
Zoberlina RV Berlin
Kaberlina

OVER MIJ

Als we Pepper van de Zuuthoeve moeten beschrijven dan denken we aan een modern sportpaard. Hij is hoogbenig en sportief gebouwd. Op de sprong is zijn techniek fenomenaal. Hij is scherp op het hout en heeft een goed gebruik van de achterhand. Tijdens het zadelmak maken viel zijn natuurlijke balans enorm op. Dit komt nu terug tijdens het parcours springen. Hij is enorm aangenaam om te rijden en heeft een grote, comfortabele galopade. 

 

Pepper van de Zuuthoeve is de eerste zoon van onze eigen dekhengst Pifte van het Houtemhof. Deze presteert ondertussen zelf op 1m40 niveau met Stijn Schuurmans in het zadel. 

 

Ook de moederlijn van Pepper van de Zuuthoeve is zeer interessant. Er komen verschillende internationale springpaarden voort uit deze stam. Moeder Zoberlina RV is eveneens de moeder van Grand Champion RV (v. Quality Time TN) die op 1m45 niveau presteert met de Italiaanse ruiter Camilla Mazzocco. 

De tweede moeder is Kaberlina, dochter van Amethist. Haar belangrijkste nakomeling is Twin Twin RV (v. Calvados). Deze vosse ruin sprong onder Jur Vrieling op drie sterren niveau 1m50.  Ook KM Whatever RV (v. Calvados), Adventure (v. Indorado) en Di Caprio RV springen alle drie op 1m50 niveau. Dat wilt zeggen dat kaberlina moeder is van maar liefst vier 1m50 paarden. 

Andere paarden die gerelateerd zijn aan deze moederlijn zijn Joker van de la Rosteehoeve. Deze ruin springt met Femke De graaf op 1m45 niveau alsook Joberlina van de la Rosteehoeve.  Ook Harly (v. Harley VDL) is gerelateerd aan Pepper van de Zuuthoeve. Hij sprong met Pilar Lucrecia Cordon op 1m55 niveau.

  • Kleur Bruin
  • Geboortejaar 2019
  • Hoogte /
  • Stamboek Zangersheide
  • Niveau: 5 jarige